• Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
  • Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
  • Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
  • Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
  • Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
  • Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement
Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement

Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang
Merknaam: HUALIAN PHARMD
Certificering: GMP
Modelnummer: F-d-JM

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: USD 3400-4500 /set
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 30 DAGEN
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 300 reeksen /Month
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

materiaal: roestvrij staal Emulgeringsfijnheid (um): 2-50
(capaciteit) (T/h): 1-4 t/h Het malen schijfdia (mm): Ø140
Inlaat dia mm: φ66 afzetdia mm: Ø32
koelpijpverbinding (mm): Ø12 snelheid (r/min): 2900
stroom: 7.5kw afmeting: 810*400*930mm (L*W*H)
gewicht: 280kgs
Hoog licht:

hoge snelheid die granulator mengt

,

trillende vloeibaar beddroger

Productomschrijving

Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement

JM-FB140A Nieuwe van het de rangcolloïde van het hoog rendementvoedsel van de molen/stainless van het het staalcolloïde van de de molenmolen gespleten het colloïdemolen

 

Installatie en verrichting

1) Sluit inputvultrechter (inhampijp), afzethaven of afzet het cirkelen pijp aan. Dan sluit koelwaterpijp en drainagepijp aan. Voor de molen zonder voervultrechter, te verbinden gelieve de inham van de machine aan pijpleiding, te maken gelieve de pijpleiding schoon om geen lassenbeetjes en metaalstukken ervoor te zorgen die in de pijp blijven. De plaats van de machine is beter dichtbij of onder de bodem van de aangesloten container of de tank. om de stroomkracht tot producten te verminderen, is het beter om simle manier te gebruiken om de machine aan de container of de tank rechtstreeks aan te sluiten met het gebruiken van weinig buiskromming mogelijk. De snel-open gestructureerde buisklemmen kunnen worden gebruikt om de pijpleiding aan de inham en de afzet van de machine te verbinden.

 

2)Na het installeren van beginapparaat van stroom en (de voorwaardelijke gebruikers kunnen met ampèremeter en indicatorlamp aanpassen) het verbinden van elektrobron, zou de verrichtingsrichting van machine vooral moeten worden opgemerkt om te beoordelen of de motor normaal of niet roteert, of waarneemt of de omwentelingsrichting het „rode teken van de omwentelingsrichting“ op de molen van inhamhaven in overeenstemming is met. De terugkeer is verboden.

 

3) Pas ontruiming van molensteen, schroef „tegen de wijzers van de klok in“ twee handvatten van bevelwijzerplaat aan los aan hen en wijzerplaat de „met de wijzers van de klok mee“ van het schroefbevel in het geval van de aanvang van niet de machine, rekt één hand in het vierkante gat van voetstuk uit om motorblad te roteren, houdt het tegen wanneer er licht wrijvinggeluid, op dit ogenblik, de lezing van index is bevestigt dat de ontruiming tussen beweegbare en statische molenstenen „0“ is. Maar de lezing van de index zou moeten worden herinnerd, voor het is niet 0 graad, is het feit dat de ontruiming van molensteen „0“ is, dan omgekeerde bevelwijzerplaat (tegen de wijzers van de klok in) voor verscheidene cirkels om de ontruiming grotere toen 0 te maken. Over het algemeen, wanneer granularity van verwerkte materialen zonodig wordt bereikt, te maken gelieve de ontruiming van molensteen zo groot mogelijk. Op deze wijze, kunt u de levensduur van de molensteen verlengen. Tot slot roteer met de wijzers van de klok mee het handvat om de het aanpassen ring aan te halen, om de ontruiming van molensteen vast te maken.

 

4) Gezet door koelwater, normaal werken het gezette verwerkte materiaal in de molen aan proces en de opbrengst na de molen.

 

5) Zet juiste hoeveelheid water of andere vloeistoffen die met verwerkt materiaal in de materiële inham alvorens te sluiten, en gezet materiaal in het onmiddellijk na aanvang, of het hard gecombineerde verzegelende deel kunnen worden beschadigd verwant zijn, of motor kunnen wegens lekkage worden gebrand.

 

6) Zorg ervoor er niet om het even welk kwarts is, zijn cullet, het metaalschroot of andere harde materialen in verwerkte materialen, het beter om 60 netwerkzeef aan filter en proces te gebruiken. Of de beweegbare en statische molenstenen kunnen worden beschadigd.

 

7) De motorlading van verwerkte materialen zou moeten worden opgemerkt, zou het materiaal moeten worden verminderd als het overbelasting is.

 

8) De materiële afzetklep wordt niet toegestaan om te sluiten wanneer de molen werkt om lekkage wegens overdruk in de holte van molen te verhinderen.

 

9) De gealigneerde molen van JM behoort tot nauwkeurige machines, met weinig ontruiming tussen molenstenen en met snel roteer snelheid. De exploitanten zouden op plicht zijn, volgens de verordeningen strikt moeten werken, de machine sluiten onmiddellijk als er mislukking is, en uitvoeren productie na het elimineren van het.

 

10) Na het gebruiken, zou de molen moeten worden gedesinfecteerd en het binnenstee gedeelte zou grondig moeten worden leeggehaald, niet materieel om daarin ervoor zorgen te blijven om schade wegens de samenhang van harde machines te vermijden.

 

1. Samenvatting

FB van JM de REEKSmolen is een nieuw-typemateriaal van natte type super micro- korrelverwerking, geschikt voor de homogenisatie, de emulgering, de scheiding, de ineenstorting en het malen van diverse emulsies. Het wordt wijd gebruikt in levensmiddel (fruitjam, sap, albuminemelk, sojamelk, melkthee, zuivelfabriek, drank, enz.), apotheek (diverse stropen, Geneeskunde van het voedings de vloeibaar, Chinees Traditioneel Octrooi, kompres, enz.), dagelijks chemisch product (tandpasta, kosmetische, het wassen lotion, enz.), de chemische industrie (pigment, verfstof, verdovend middel, smering, aardolieactivator, enz.), emulsieasfalt, steenkool drijvende agent, ceramische glans, emulsiedetonator, nanometermateriaal, enz.

 

2. Principe

De molen van het de reekscolloïde van JM is de scheerbeurt, het malen en hoge snelheids bewegende kracht. Het malen en het malen hangen van de relatieve motie van de tand gestalte gegeven oppervlakte van de malende schijf af. Één van hen roteert bij hoge snelheid en andere is nog onbeweeglijk door de kracht van de hoge snelheidsscheerbeurt en de wrijving tussen het materiaal door de getande oppervlakte en de hoge frequentietrilling tegelijkertijd. De hoge snelheidsdraaikolk en andere complexe krachten maken zich het materiële malen, het emulgeren, het verpletteren, het mengen, het verspreiden en het homogeniseren, waarbij het hoge rendement van fijne ultrafine deeltjesverpulvering wordt gekregen.

 

3, Materiaalbouw

Van het de reekscolloïde van JM het malende systeem met vele octrooien: het compacte ontwerp, praktisch nieuw type, mooie verschijning, goede verbinding, stabiele prestaties, gemakkelijke verrichting, eenvoudige decoratie, duurzame, brede aanpassing, hoge productieefficiency, is het meest ideale verwerkingsmateriaal om fijne korrelige fijne materialen te verwerken.

 

De reeksen van JM colloïde malende producten, behalve motor en delen, alle delen die in contact met het materiaal zijn worden vooral gemaakt van dynamisch roestvrij staal met hoge weerstand, en de statische malende schijf wordt versterkt. Daarom heeft het goede corrosieweerstand en slijtageweerstand, zodat de verwerkte materialen schoon en schoon zijn. U kunt het materiaal volgens de speciale behoeften van gebruikers afzonderlijk ook aanpassen.

 

De molen van het de reekscolloïde van JM bestaat uit drie delen: malend hoofddeel, het deel van de basisaandrijving, en speciale motor. Het meeste belangrijke stuk van de machine is de bewegende delen van de machinekern en de combinatiedelen van de statische schijf en de mechanische verbinding. Daarom volgens de aard van het materiaal die worden verwerkt, moet de selectie verschillend zijn. Maar het materiaal wordt gemaakt van roestvrij staal of speciale materialen. De motor wordt speciaal ontworpen volgens de verschillende vereisten van het model, en een water die plaat behouden is geïnstalleerd op het flenseind van de motor om lekkage te verhinderen.

Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement 0Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement 1

Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement 2

Structuurdiagram:

Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement 3

Grafiek 1

1. Gedreven katrol 2. Het dragen van 3. As 4. Basis 5. Het dragen van 6. Afzet 7. O-ring 8. Voerschraper 9. Handvat 10. Klier 11. Leef verbinding 12. Voedende vultrechter 13. Roterende bladsnijder 14. Dynamische malende schijf 15. Statische malende schijf 16. Het aanpassen schijf 17. Mechanische verbindingsassemblage 18. Het huisvesten van 19. Koelwaterinham en afzet en afvoerkanaalgaten 20. Motor 21. Regelschroef 22. V-riem 23. Motorbasis 24. Actieve katrol 25. Basis

7, Functieentechnischeparameters

De groot-opbrengstwaaier wordt berekend door 98% „water“, 2% „rijst, bonen“ als vaste lichamen en geëmulgeerde fijnheid van 50um te meten. JM-xxx-1 enige koude model betere luchtcompressor. De gespleten molen van het type volledig ingesloten colloïde - het fijne dubbele koelen kan worden omgezet

Prestatieslijst

Parameter

Model

Emulgeringsfijnheid (um) (capaciteit)
(T/h)
Het malen schijfdia
(mm)
Inhamdia
mm
afzetdia
mm
Koelpijpverbinding
(mm)
snelheid
(r/min)
macht
(KW)
afmeting
(L×W×H)
GEWICHT (Kg)
JM-FB500a-1D 2-50 5-45 Ø500 Ø165 Ø80 Ø12 2900 37 1300×550×1100 820
JM-FB500b-1D 2-50 5-45 Ø500 Ø165 Ø80 Ø12 2900 45 1300×550×1100 760
JM-fb320-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 30 1100×550×1100 580
JM-FB320a-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 37 1100×550×1100 650
JM-FB320a-1D 2-50 5-32 Ø320 Ø125 Ø65 Ø12 2900 45 1100×550×1100 840
JM-fb250-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 22 1100×550×1050 452
JM-FB250a-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 30 1100×550×1050 472
JM-FB250b-1D 2-50 2-20 Ø250 Ø125 Ø60 Ø12 2900 37 1100×550×1050 510
JM-FB200a-1D 2-50 2-10 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 15 820×410×1050 350
JM-FB200b-1D 2-50 2-10 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 22 820×410×1050 415
JM-FB200c-1D 2-50 2-12 Ø200 Ø100 Ø50 Ø12 2900 30 100×500×1000 455
JM-FB180a-1D 2-50 2-6 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 11 820×450×950 340
JM-FB180b-1D 2-50 2-6 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 15 820×450×950 360
JM-FB180c-1D 2-50 2-7 Ø180 Ø90 Ø40 Ø12 2900 22 820×500×990 400
JM-FB140a-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 7.5 810×400×930 280
JM-FB140b-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 11 810×410×930 305
JM-FB140c-1D 2-50 1-4 Ø140 Ø66 Ø32 Ø12 2900 15 810×410×930 350
JM-fb130-1D 2-50 0.7-3 Ø130 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 810×410×930 280
JM-fb120-1D 2-50 0.7-2.5 Ø120 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 810×410×930 275
JM-fb100-1D 2-50 0.5-2 Ø100 Ø65 Ø30 Ø12 2900 5.5 800×400×920 270
JM-fb90-1D 2-50 0.5-1.5 Ø90 Ø47 Ø20 Ø12 2900 4 700×340×810 125
JM-fb80-1D 2-50 0.5-1 Ø80 Ø47 Ø20 Ø8 2900 4 700×340×810 115
JM-fb65-1D 2-50 0.2-0.5 Ø65 Ø47 Ø20 Ø8 2900 2.2 720×350×780 90
JM-fb60-1D 2-50 0.02-0.1 Ø60 Ø47 Ø20 Ø8 2900 1.5 650×300×700 60

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Gespleten van het het Roestvrije staalcolloïde van de Voedselrang de Molen JM-FB140A Hoog rendement kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.