• Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator
  • Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator
  • Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator
  • Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator
  • Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator
Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator

Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HUALIAN PHARMD
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: F-d-ZS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 80
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

ModelNo: F-d-ZS Voltage: 220V/380V/415V/450V
Afmeting (LxWxH): 700mmx600mmx580mm Gewicht (kg): 70
Mesh Size: 2-500 Frequentie (t/min): 1500
Hoog licht:

hoge snelheid die granulator mengt

,

trillende vloeibaar beddroger

Productomschrijving

Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator

ZS reeks Trillende Zeef

Beschrijvingen:
Het ultrasone trillende scherm zet 220v, 50HZ of 110v, 60HZ-elektrische energie in de hoge frequentiestroom van 38KHZ om, en gaat de ultrasone omvormer in de mechanische trilling van 38KHZ in, waarbij het doel van het efficiënte onderzoek en schoonmaken wordt bereikt. Het veranderingssysteem op basis van het traditionele trillende scherm aan het scherm bij de introductie van een lage omvang, golf van de hoge frequentie de ultrasone trilling (mechanische golf) op het scherm van een hoge frequentie en lage omvang van ultrasone trillingsmeter, superfine poeder om reusachtige ultrasone versnelling goed te keuren, het materiaal op de oppervlakte van het scherm altijd blijft onderbrekingsstatus, zo verbiedende adhesie, wrijving, pannekoek, die factoren stopt. Loste de sterke adsorptie, gemakkelijk aan op herenig me, elektrostatische, hoge precisie, hoogte - dichtheid, hoog licht aandeel dat probleem, zoals het maken van het ultrafine poeder zeven de zeeft is niet meer moeilijk, vooral is geschikt voor de gebruikers om de hoogte te gebruiken - kwaliteit, fijn poederFarmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator 0

Toepassing:

Het past snel demonterend handvat bij het bovenste gedeelte van deze machine aan. Handleconnects de machine als gehele. Zijn hogere dekking is volledig verbinding. Daarom itprevent van stof vliegen veroorzaakt door trilling tijdens de periode van het zeven. De trillingsmotor is geïnstalleerd onder de zeef. Beteken terwijl het de lente aan reducevibration aanpast. Zo zal de machine bij stabiele staat werken. De tribune is regelbaar, sothe neigde engel van zeef die kan worden aangepast zeeft. Het beste effectcan zeven wordt gekregen.
Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator 1

het werk principe:

ZS de zeef van de reekstrilling is geschikt voor in lijnproductie. Het is een ideaal apparaat voor korrel die ongelijke grootte onophoudelijk aan zeef heeft.
De machine bestaat uit vultrechter, trillingskamer en koppeling en motor. Er is etc. zonderling wiel, rubber zachte delen, hoofdschachtlager.

Het adjustableeccentric gewicht kan aan de centrale lijn van hoofdschacht door motor drijven. Onder de onstabiele staat, veroorzaakt het middelpuntvliedende kracht die grondstof maakt draaikolk vormen binnen thesieve.

De grootte van omvang van zonderling gewicht kan overeenkomstig de verschillende grondstoffen worden geregeld.
De gehele structuur van machine is compact, klein in volume, geen stof, laag in lawaai, laag in energie verbruik, geschikt in zich het bewegen en onderhoud.

Eigenschappen:

1. Kan het zeven van moeilijkheden zoals hoge adsorptie, het gemakkelijke groeperen, highstatic, hoge precisie oplossen zich, hoog - dichtheid, licht aandeel, enz.
2. Controleer effectief de het zeven granularity schaal.
3. Realiseer de hoge precisie zevend om het beste het zeven effect te bereiken.
4. De onderzoeksprecisie kan aan 1~100% opheffen, kan de output worden opgeheven aan 0.5~10 keer.
5. Het kan met enige laag worden gebruikt of multilayer.
6. Een reeks van intelligente ultrasone generator kan met controllersat drie dezelfde tijd worden gebruikt.
7. Zelfreinigende functie; geen-blokkeert zeven 0~ 500m, zevend netwerk, stal die efficiency zeeft.
8. Houd de verwerkte stal van de materialeneigenschap.

Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator 2

Hoofd Technische Parameter:

 
Model

Productiecapaciteit

(kg/u)

(Netwerk) Vermogen van motor
(kW)
Revolutie van hoofdschacht
(r/min)
Algemene afmetingen
(mm)
Netto gewicht
(kg)
Zs-350 60~ 500 12 ~ 200 0,55 1380 540x 540x 1060 100
Zs-515 100~ 1300 12 ~ 200 0,75 1370 710x 710x 1290 180
Zs-650 180~ 2000 12 ~ 200 1.50 1370 880 x 880x 1350 250
Zs-800 250 ~ 3500 5~325 1.50 1500 900 x 900x 1200 300

Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator 3

Het bedrijf is een professionele fabrikant van droger; Na jaren van exploratie en strijd, een basis van de grote schaal binnenlandse drogere productie heeft gevormd. Als bedrijf om klanten van geavanceerde het drogen materiaaltechnologie te voorzien, zijn de stabiele en betrouwbare prestaties, redelijke prijs, vermeld als een aantal fabrikanten drogere leveranciers. Ons bedrijf zal de verwachtingen naleven en de liefde van klanten, zal al personeel altijd het beleid van de de „aanvalstechnologie, merk, door innovatie, tevredenheids“ kwaliteit, aanhangen om klanten te voorzien van meer drogend materiaal, de betere naverkoopdienst, en ernaar te streven de beste drogere leveranciers te worden.

Het materiaal door het bedrijf wordt geproduceerd dat omvat hoofdzakelijk: De plotselinge droger, vloeibaar gemaakt - beddroger, neveldroger, riem drogere, kokende korrelende drogere, efficiënte kokende drogende machine, drogende machine, de dubbele drogende machine van kegel roterende vacuüm ontwaterde groenten, vierkante vacuüm drogende machine, holle bladdroger, schijfdroger, het aan de lucht drogen, vorst drogende machine, bal geschotene het vernietigen machine, multifunctionele korrelende machine, droge granulator, het materiaal van de modderbehandeling, het materiaal van de kippenproductie, het speciale materiaal van de pesticidewdg productielijn, gasolie - wordt steenkoolfornuis, allerlei het mengen van materiaal, dat materiaal, het onderzoeken materiaal, vervoersmateriaal, verpakkend materiaal verplettert, het drogende die materiaal door het bedrijf wordt geproduceerd wijd gebruikt in de chemische industrie, steenkool, metallurgie, mijnbouw, haven, stroom, bouwmaterialen, de lichte industrie, graan, cement, meststof, industrieel zout, voedsel en andere industrieën, vooral in voedsel; Farmaceutisch; De chemische industrie; Metallurgie, de kolenindustrie door de massa's van gebruikersvertrouwen wordt de verwelkomd en de succesvolle toepassing in theebladen, thee, chocolade, schoonheidsmiddelen, detergent, butyl glycol, voer, oplosbare zwavelsamengestelde meststof, chemische meststof, op hoge temperatuur, zwartsel, titaandioxide, sodaas, zaagsel, klein hout, hout, steenkool, het stof van de elektrische centraleontzwaveling, bestrooien de blauw, de modder, het windende afval, de vliegas, het cement, het zand, het graan en andere materialen dat.

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Farmaceutisch de Korrelingsmateriaal van SUS304 316L/Trillingszeefseparator kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.