• 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus
  • 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus
  • 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus
  • 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus
  • 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus
380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus

380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HUALIAN PHARMD
Certificering: ISO,GMP
Modelnummer: F-d-FS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard houten kist
Levertijd: 50 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 80
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

ModelNo: F-d-FS Voltage: 380
Macht (W): 0,4 Output (kg/u): 150-2000
Gebruik: Landbouw Spuitbustype: Vierkante zeef
Hoog licht:

hoge snelheid die granulator mengt

,

trillende vloeibaar beddroger

Productomschrijving

380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus

FS reeks Vierkante Trillende Zeef

Beschrijvingen
De machine bestaat uit het schermdoos bij materiële inham en afzet, vibrator en schokbreker. Er zijn 4-6 reeksen van flexibele rubberdieschokbreker tussen basis en het schermdoos wordt aangesloten in omhoog-benedenorde. De middelpuntvliedende kracht wordt geproduceerd op de aanvang van de machine. Controleer schokbreker navenant tegen omvang zonderling apparaat voor beste pertormance en materieel onderzoeksproces in het werpen van trilling en los. Het is de ideale keus voor geneesmiddel, voedsel, chemisch product, metallurgie en de elektronische industrieën.

Toepassing:

Het past snel demonterend handvat bij het bovenste gedeelte van deze machine aan. Handleconnects de machine als gehele. Zijn hogere dekking is volledig verbinding. Daarom itprevent van stof vliegen veroorzaakt door trilling tijdens de periode van het zeven. De Thevibrationmotor is geïnstalleerd onder de zeef. Beteken terwijl het de lente aan reducevibration aanpast. Zo zal de machine bij stabiele staat werken. De tribune is regelbaar, sothe neigde engel van zeef die kan worden aangepast zeeft. Het beste effectcan zeven wordt gekregen.

Hoofd Technische Parameter:

    
Model Macht (kW) De geneigde hoek ofsieve oppervlakte Voltage (V) Lagen van
zeef
het filterscherm (netwerk) Algemene afmeting (mm) Gewicht
(kg)
Output (kg/u)
FS0.6×1.5 0.25×2 rechte lin 380 1-4 6-120 1500×700×700 550 150-1500
FS0.65×2.0 0.37×2 rechte lin 380 1-4 6-120 2100×750×780 650 160-2000
380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 0
380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 1

het werk principe:
Deze machine wordt samengesteld van het schermdoos, trillingsbron en demper. De trillende kader en het schermdoos wordt aangesloten aan 4-12 op en neer vaste groeps zachte rubberdempers. En de middelpuntvliedende kracht wordt daarin geproduceerd. De het drijven omvang wordt gecontroleerd door de demper, waardoor het materiaal realiseert een proces van en de lamineringsfiltratie naar beneden werpen, en daarom, het het beste het werk vereiste bereikt. Deze machine kan het materiaal met succes filtreren dat veel vezel, hoge viscidity heeft, hoge vochtigheid en gemakkelijk is te blokkeren.

380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 2
380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 3

Eigenschappen:
Het past snel demonterend handvat bij het bovenste gedeelte van deze machine aan. Het handvat sluit de machine als allen en aan. Zijn hogere dekking is volledig verbinding. Daarom verhindert het het stof vliegen veroorzaakt door trilling tijdens de periode van het zeven. De trillingsmotor is geïnstalleerd onder de zeef. Beteken terwijl het de lente aanpast om trilling te verminderen. Zo zal de machine bij stabiele staat werken. De tribune is regelbaar, zo de geneigde engel van zeef die kan worden aangepast zeeft. Het beste het zeven effect kan worden gekregen.

380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 4380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus 5

Het bedrijf is een professionele fabrikant van droger; Na jaren van exploratie en strijd, een basis van de grote schaal binnenlandse drogere productie heeft gevormd. Als bedrijf om klanten van geavanceerde het drogen materiaaltechnologie te voorzien, zijn de stabiele en betrouwbare prestaties, redelijke prijs, vermeld als een aantal fabrikanten drogere leveranciers. Ons bedrijf zal de verwachtingen naleven en de liefde van klanten, zal al personeel altijd het beleid van de de „aanvalstechnologie, merk, door innovatie, tevredenheids“ kwaliteit, aanhangen om klanten te voorzien van meer drogend materiaal, de betere naverkoopdienst, en ernaar te streven de beste drogere leveranciers te worden.

Het materiaal door het bedrijf wordt geproduceerd dat omvat hoofdzakelijk: De plotselinge droger, vloeibaar gemaakt - beddroger, neveldroger, riem drogere, kokende korrelende drogere, efficiënte kokende drogende machine, drogende machine, de dubbele drogende machine van kegel roterende vacuüm ontwaterde groenten, vierkante vacuüm drogende machine, holle bladdroger, schijfdroger, het aan de lucht drogen, vorst drogende machine, bal geschotene het vernietigen machine, multifunctionele korrelende machine, droge granulator, het materiaal van de modderbehandeling, het materiaal van de kippenproductie, het speciale materiaal van de pesticidewdg productielijn, gasolie - wordt steenkoolfornuis, allerlei het mengen van materiaal, die materiaal, het onderzoeken materiaal, vervoersmateriaal, verpakkend materiaal verpletteren, het drogende die materiaal door het bedrijf wordt geproduceerd wijd gebruikt in de chemische industrie, steenkool, metallurgie, mijnbouw, haven, stroom, bouwmaterialen, de lichte industrie, graan, cement, meststof, industrieel zout, voedsel en andere industrieën, vooral in voedsel; Farmaceutisch; De chemische industrie; Metallurgie, de kolenindustrie door de massa's van gebruikersvertrouwen wordt de verwelkomd en de succesvolle toepassing in theebladen, thee, chocolade, schoonheidsmiddelen, detergent, butyl glycol, voer, oplosbare zwavelsamengestelde meststof, chemische meststof, op hoge temperatuur, zwartsel, titaandioxide, sodaas, zaagsel, klein hout, hout, steenkool, het stof van de elektrische centraleontzwaveling, bestrooien de blauw, de modder, het windende afval, de vliegas, het cement, het zand, het graan en andere materialen dat.

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 380v farmaceutisch Korrelingsmateriaal/Vierkante Trillende Zeefspuitbus kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.